Go to Top

Ella Coogan ny politisk sekreterare för SSCO

Ella Coogan tillträder i veckan som ny politisk sekreterare för SSCO, Stockholms studentkårers centralorganisation. Hon tar över efter Zina Al-Dewany. Ella är utbildad journalist och har en bakgrund i politiskt påverkansarbete.

– Vi tycker att det är mycket roligt att hon ska börja arbeta här hos oss, säger Veronica Sällemark, vice ordförande för SSCO

– Med erfarenhet från samhällsengagemang och en journalistisk bakgrund, tror vi att Ella kommer att tillföra mycket till organisationen, säger Anna Wallgren, ordförande för SSCO.

Ella är uppvuxen i Stockholm och har en utbildning i journalistik med samhällstudier vid Södertörns Högskola. Hon har länge rört sig i ideella kretsar och har arbetat med politiska frågor som rör ungdomar och studenter. Bakom sig har hon också erfarenhet av opinionsbildande och arbetslivserfarenhet från både butik- och restaurangbranschen.

– Det känns jätteroligt att börja arbeta som politisk sekreterare för SSCO. Jag ser fram emot att lyfta in ett studentperspektiv i den samhällspolitiska debatten. SSCO har framförallt en stor roll att fylla för att driva på bostadsfrågan och presentera våra lösningar på vad som behöver göras för att fler studenter ska få en trygg bostadssituation. Jag ser fram emot att vara en del av det arbetet.

Frågor besvaras av:

Anna Wallgren, ordförande SSCO
Mobil 070 99 77 15, e-post: ordf@ssco.se

Ella Coogan, politisk sekreterare SSCO
Mobil 076 19 97 733, e-post: polsekr@ssco.se

mall_utvaldbild