Go to Top

Möt SSCO:s nya Övermarskalkar!

Nu står det klart att Sofie Borck Janeheim och Ann Öhman kommer att tillträda som övermarskalkar nästkommande verksamhetsår för Stockholms studentkårers centralorganisation. De efterträder Johanna Davis och Lisa Zöllner Wohlfart.

Sofie studerar sitt fjärde år på Civilingenjör och Lärare-programmet på KTH och har tidigare erfarenhet av ekonomi och bokföring då hon suttit som Ekonomiskt ansvarig för sin sektions pubverksamhet. Hon har även arbetat med införskaffandet av sponsorer genom Valborgsfamiljen.

Ann har varit aktiv vid Stockholms universitet ända sedan hon flyttade hit vid höstterminen 2013 och läser just nu till förskollärare. Hon är aktiv i Lärarstudenternas klubbmästeri och samhällsvetenskapliga förening och har tidigare assisterat vid olika promoveringar och Stockholms Universitet samt som marskalk vid nobel.

Vad tror ni kommer bli roligast med uppdraget som övermarskalk?

­Sofie – Jag ser framemot chansen att få lära känna många nya människor från hela Stockholm. Som övermarskalk samordnar och deltar man i många olika typer av event och mötesforum vilket jag tycker kommer bli jätteroligt! Absolut roligast tror jag att samordnandet och genomförandet av Nobelfestligheterna kommer att bli!

Ann – Jag tror att tiden hos SSCO kommer att vara fylld med både stora och små representationsuppdrag, där jag som övermarskalk har möjligheten att få lära känna hela studentstockholm och allt vad det innebär. Jag ser därför jättemycket fram emot detta uppdrag och är tacksam för att jag fått möjligheten!

 

Anna Wallgren, ordförande SSCO
Mobil 0708 99 77 15, e-post: ordf@ssco.se

Veronica Sällemark, vice ordförande SSCO
Mobil 0708 99 77 14, e-post: vordf@ssco.se

DSC_0003

Sofie Borck Janeheim

_MG_0827

Ann Öhman