Go to Top

Nobelpristagare och studenter – en perfekt kombo

Vill du ha möjlighet att gå på Sveriges mest prestigefyllda tillställning? Vill du delta vid Nobelfesten sida vid sida med pristagare och kungafamiljen? Äta en kulinarisk middag där menyn är unikt framtagen av Sveriges främsta stjärnkockar?

Då ska du tävla om chansen att köpa biljetter till Nobelbanketten 2017! Det är den årliga tillställningen som tv-sänds den 10:e december i Stadshuset i Stockholm.

För endast 50 svenska riksdaler får du en lott! Det går även att köpa flera lotter för att få en större chans till vinst. Vinnarna i tävlingen får möjlighet att köpa en parbiljett som inkluderar inträde för två personer. Som pricken över i:et ingår även en festbiljett till den officiella efterfesten Students’ Nobel NightCap, där en magisk kväll fortsätter inpå småtimmarna på Karolinska Institutet i Stockholm.

För att få lov att delta i lotteriet behöver du vara student och kårmedlem. Det går att köpa lotter på https://nobellotteriet.org fram till och med 1a november, och vinnarna utses 5e november på Studentpalatset i Stockholm. Kom gärna och titta på dragningen som äger rum klockan 13:00. Det kommer att bjudas på snittar och bubbel.

För att få mer information kan du besöka http://nobellotteriet.org/. Sprid gärna information om årets Nobellotteri till dina nära och kära.

//

Alice Boneva & Sara Kristoffersson, Övermarskalkar 2017/2018,
ansvariga för studenternas deltagande vid Nobelfestligheterna