Go to Top

SSCO tillsätter interimistisk vice ordförande samt välkomnar ny kanslipersonal

SSCO:s, Stockholms studentkårers centralorganisation, styrelse har den 10 januari 2018 beslutat att utse Andreas Moilanen till interimistiskt vald vice ordförande från den 11 januari 2018 fram till den 30 juni 2018.

 På onsdagen beslutade Stockholms studentkårers centralorganisations styrelse i frågan om att utse en interimistiskt vald vice ordförande. Organisationen har identifierat ett större ledningsbehov och ser det som positivt att ha två presidialer på plats. Styrelsen beslutade därmed att utse Andreas Moilanen till interimistiskt vald vice ordförande fram till den 30 juni 2018, varefter överlämning till Presidiet 2018/2019 sker.

–  Jag är tacksam över styrelsens förtroende och ser med spänning fram emot en politiskt intensiv period med valet som närmar sig. Vi tror att två presidialer kommer att gynna verksamheten och öka det viktiga arbetet för studenterna i Stockholm, säger Andreas Moilanen.

SSCO har även sedan årsskiftet en ny medarbetare på kansliet, Tulsa Tollemark O’Shea, som kommer arbeta som generalsekreterare, samt sedan hösten en ny kanslisekreterare, Elin Markgren.

Från vänster: Tulsa Tollemark O’Shea, Andreas Moilanen, Elin Markgren och Johan Blixt.
Ej i bild: Sara Kristoffersson och Alice Boneva.

Frågor besvaras av:

Johan Blixt, ordförande SSCO
Tel: 070 899 77 15
E-post: ordf@ssco.se

Tulsa Tollemark O’Shea, generalsekreterare SSCO
Tel: 076 199 77 22
E-post: polsekr@ssco.se